First step 2 forever- Kapitel 11

"Okej vi gör det" Sa Chaz sen sprang alla upp för att byta om. Jag bytte om till en röd bikini och sprang ner för trappan och gjorde en stor bomb in i poolen när Chaz och Ryan log på solstålarna bredvid. De titta surt på mig och hoppa in precis efter mig och börja kittla mig och dra i mina ben undervattnet. Jag skratta medans jag åkte under vattnet. Jag klamra mig loss deras tag och börja hosta upp vatten. Ryan och Chaz bara skratta sen kom jag också me på det.


Vi gick upp ur poolen och jag drog handduken runt mig.
"Så vad ska vi göra ikväll då?" Fråga jag och satte mig på en av solstolarna.
"Vi kan väl titta på film" Sa Ryan och log.
"Visst" Jag log tillbaks. "Jag går bara och byter om" Sa jag och sprang upp till mitt rum eller rättare sagt gästrummet. Jag satte på vattnet i duschen och tog den snabbaste duschen på cirka 5 minuter. Jag hade fortfarande handduken runt mig medans jag sprang ut och in mellan badrummet och min resväska. Tillslut var jag färdig och mitt hår var torrt och plattat ochhängde ner för axlarna en slapp magtröja visade min solbrända mage. Shortsen satt tight runt höfterna medans jag gick ner för trappen och in i vardagsrummet där killarna satt påklädda.  Chaz stirra på mig med stora ögon. Jag fnittra och satte mig bredvid de vid soffan. Alla var tysta med stirrande ögon på¨mig. Min mobil plinga till och jag drog upp den ur fickan. På displayen stod det Justin.
Tja! Förlåt för att jag inte smsat men jag har haft så mycket att göra. Hur gick det på skolavslutningen? Blev ni godkända? lol// Justin Jag skratta och svara ett snabbt och enkelt svar.


Jaa vi belv godkänd dummer! Den stora frågan är om du blev godkänd i skolan lol// Mealaine

Ja såklart jag är ett geni *_*haha men jag har en intervju nu! Hejdå!


Hejdå xD
Jag stängde av mobilen och ställde mig upp.
"Så vad ska vi göra?" Fråga jag medans jag ruffsa till mitt hår lite smått. Chaz ställde sig bredvid mig.
"Ja jag ska iallafall spela xbox! Sa han och gick fram mot tvn och satte i halo spelet i xboxen och gav Ryan en kontroll och satte sig nöjt ner i soffan och de börja spela. Jag sucka och satte mig ner i soffan igen.
"Melaine?" Jag vände mig om och såg Chaz mamma stå där med mobilen i handen.
"Skulle jag kunna prata med dig?" Sa han och gjorde en handgest. Jag ställde mig upp och gick efter henne in i köket. Jag satte mig mittemot henne.
"Jo jag har fått et samtal" Sa hoin och tog min hand över bordet."Det var sjukhuset det handla om din mamma" fortsatte hon.
"Va?"
"Ja hon hade kört när hon var full och det gick inte särsklit bra!" Jag titta ner i bordet.
"Vad har hänt med henne"
"Gumman hon dog " Sa hon lågt. Jag drog mig ur hennes hand och sprang upp mot gästrummet som man nu kan kalla mitt rum.
Chaz perspektiv.
Mamma och Melaine gick och snacka men jag brydde mig inte utan fortsatte att spela.
"JAG VANN" Skrek jag högt och hoppa upp och ner på golvet. Ryan stirra surt på mig.
"Det var bara tur" Mumla han. Mamma kom instamplande i rummet och jag såg hur en tår droppa ner för hennes kind.
"Melaine behöver er just nu gå upp till henne" Sa hon och vände blicken upp i taket.
"Vad har hänt?" fråga jag allvarligt.
"Hennes mamma har avlidit. Ryan ställde sig kvickt upp och börja springa upp till hennes rum medans mitt grepp om spelkontrollen blev hårdare. Tillslut ramla den mot marken och jag sprang också in till hennes rum eller okej gästrummet då. Jag öppna dörren på ett ryck och såg henne liggandes på sängen medans Ryan satt på sängkanten och hållde hårt i hennes hand. Hon snyfta till och kolla upp på mig men borra sedan ner huvudet i kudden. Jag satte mig bredvid Ryan. Jag hållde min hand på hennes rygg och jag såg hur hennes bara armar rös till.
"Hur mår du?" Fråga jag tyst. Hon vände upp huvudet igen och satte sig lutad mot säng gaveln.
"Dåligt" Sa hon och torka bort en tår från hennes kind."Varför jag?" Sa hon sen. Jag drog bort en slinga av hennes hår som hade ramlat ner i hennes ansikte. Ryan ställde sig upp.
"Jag ska låta er vara ensamma" Sa han och vi båda nicka och han gick ut med en ledsen min. Jag flytta mig närmare henne.
Melaines perspektiv.
Det pirra till i kroppen när han tog min hand. Det kändes som ett pirr när man var kär men jag vet inte om jag tänker på honom så. Han hållde min hand hårdare. Hans bruna ögon stirra in i mina. Han närmades sig mig och jag närma mig han. Våra läppar var nu några centimeter från varann och tillslut pressades läpparna mot varandra. Jag tog handen runt hans nacke medans kyssen utvecklades. Jag släppte taget om han.
"Err" Vad det enda jg fick fram. Hans blick flög bort mot tavlan som hängde på väggen ovanför sängen. Hände nyss detta? Jag vet inte om jag känner så för han. För precis nån dag sedan var jag nära på att kyssa Justin men nu kysste jag han. Jag vet inte vem jag har känslor för jag vet inte ens om jag har några känslor för nån av de. En tår rann ner för kinden medans mammas ansikte blixtra ill i mitt huvud. Hon sa nåt och det kändes som om hon tog mi hand. Jag finns alltid här bredvid dig! Sa hon tyst men sen försvann hon. Tåren utvecklades till tårar och Chaz gav mig en stor kram.
"Jag vet inget längre" Snyfta jag fram medans tårarna droppa ner på hans skjorta. Jag släppte han. Han ställde sig upp.
"Kom" Sa han och sträckte fram handen och vi gick hand i hand ner för trappan och in i vardagsrummet.
"Melaine" utbrast Annie och ställde sig upp och krama mig hårt. "Hur mår du?" fråga hon och släppte mig.
"Bra" Sa jag och vände mig mot Chaz och log. "Eller inte helt bra då" Sa jag och torka bort en till tår.
"Men det kommer bli bra" Sa Annie och log. Jag nicka och de följde mig i soffan som jag snabbt satte mig i.
"Men nu går jag och gör lunch så får ni klara er" Sa Annie och gick till köket. Jag satte mig bekvämt och Chaz slog på tvn och satte på Family guy. Ryan titta på oss nästan hela tiden bara för att vi hållde i varandras händer och hans blick uttalade svartsjuka. Jag skratta varje gång ett skämt kom fram i programmet och Chaz flytta sig närmare mig och tog armen runt mig men än en gång flsha mammas bild upp i mitt huvud. Jga satte handen å pannan och utbrast ett litet aj.
"Mår dü bra?" fråga Chaz.
"Bara lite huvudvärk" Ryan ställde sig upp och kom tillbaks med ett glas vatten och en huvudvärks tablett. Jag log mot han och tog huvudvärks tabletten i munnen och svalde den med hjälp av vattnet.

Inte jätte lång del men det blev en iallafall. Nu gissar jag nog på att statistiken stupat pågrund av att vi inte skrivit men jag har liksom inte skrivit pågrund av att jag har haft svårt att välja vad jag ska göra men aa! SÅ nu fick ni kapitlet och nu hoppas jag att ni KOMMENTERAR!!! LOVE U GUYS!//Sara

BEATÄMT MIG!

Jag har bestämt mig och jag kommer tillbaks! börjar på ett kapitel NU!!!

LÄNKBYTE+ UPDATE!

Nu tycker jag att ni ska besöka EN TILL riktigt bra novell blogg!
http://purplebieber.blogg.se/index.html
http://purplebieber.blogg.se/index.html
http://purplebieber.blogg.se/index.html

:D!

Update: Angående min nya fansite sida! Antingen kommer jag bara skriva här eller på båda eller på bara americangossip! Vad tycker ni?

First step 2 forever- Kapitel 10

"Den får det bli" Sa jag tyst för mig själv. JAg sprang nerför trappan och in i vardagsrummet där Chaz satt och vänta. På bordet var det full proppat med godis skålar och chips skålar.
"Nice" Sa jag och slängde mig i soffan. Chaz tog tag i filmen och satte in den i dvdn. Jag grappa tag om godisskålen och börja äta för fullt.

Filmen startades långsamt och varenda minut skratta vi nästan.

Filmen tog slut och både skratt och tårar hade spolats bort. Jag tog ett trött försök med att ställa mig upp men misslyckades och ramla på soffan. Chaz skratta och räckte fram sin hand för att hjälpa mig upp. Jag tog tagt i  handen och kom äntligen upp. Jag log lite snällt mot han medans han stängde av tvn.
"Jag går och lägger mig" Sa jag och gäspa.
"Okej jag tror också att jag gör det! Godnatt" Sa han och krama mig.
"Godnatt" Svara jag och sprang uppför trappan och in i badrummet för att fixa mig inför natten.

Jag la mig i sängen och slöt ögonen och tillslut somna jag med ett leénde på läpparna.

"Melaine?" Sa Chaz trött och skaka på mig. Jag öppna ögonen och han log.
"Vad är det?" Sa jag och vände ryggen åt han.  
"Det är skolavslutning idag" Sa han och sucka och satte sig på sängen. Jag skratta tyst och satte mig upp i sänge
"Gå nu ut härifrån så att jag kan duscha". Jag shasa bort han i rummet och gick sen  in i badrummet och tvättade  mig sen drog jag på mig en morgonrock under mina underkläder och gick ner till köke där både Mrs, Somers och Chaz satt.
"Godmorgon Mrs. Somers" Sa jag och log.
"Kalla mig Annie" Sa hon och log. Jag log tillbaks. Jag satte mig bredvid Chaz och tog emot en macka som Annie hållde fram. Jag log som ett tack igen och började äta som en gris. När vi var färdiga ställde jag undan disken och tog språng óch sprang upp till gästrummet och rota bland kläderna för att hitta min klänning och mina klackskor. Jag hittade tillslut kläderna och gick in i badrummet för att sätta på mig grejerna och sminka mig och locka håret lite lätt.

Klackarna hördes högt medans jag gick genom korridoren mot Chaz rum. Jag knacka lite lätt på dörren till hans rum och han öppna snabbt. Ut klev han med en blå rutig skjorta och hängiga byxor.
"WoW" Sa Chaz och granska mig från topp till tå.
"Du är inte så dum du heller" Sa jag och slog till han lätt på armen. Vi gick ner för trappan tillsammans medan hans mamma stod med öppen mun och stirra på oss.
"Ohh va fina ni är! Ställ er lite närmre varann så att jag kan ta ett kort" Sa hon och log. Vi gjorde som hon sa och hon knäppte snabbt ett kort. Chaz skratta och drog håret åt sidan med hjälp av handen. Jag rätta till mina höga svarta klackskor och tog sedan väskan i handvecket sen gick vi alla ut och Annie körde oss till skolan.


Vi kom äntligen fram till den fullproppade skolgården med barn som var lite yngre och några i våran ålder! Nu var äntligen sommaren här och snart så behöver vi inte se skolan på hela 2 månader. Chaz peta lite på min axel och jag ryckte till.
"Hehe" Skocka jag fram medans vi gick mot kyrkan.


"GLAD SOMMAR" Skrek läraren och jag ställde mig upp kvickt och sprang ut med glädjeruset från klassrummet. Tätt efter mig kom Chaz och Ryan. Vi skratta och hela klassen var i full gång. Okej det finns konsekvenser med detta. Det första är ju att man inte får se alla kompisar på ett tag okej det finns inte en till anledning men ändå. Vi tog tag i våra jackor och skor och sprang ner till Annies bil och stod förväntans fulla på att ¨få pka iväg från det här stället. Annie kom stressat fram och vi satte oss i bilen. Chaz där fram och jag och Ryan där bak.
"Varför bor du hos Chaz" Fråga Ryan helt plötsligt.
"Mamma" Sa jag och sänkte ner huvudet.
"Vi finns här" Jag log och gav han en snabb kram. Annie styrde hem och vi gick av bilen. Vi gick in huset och jag drog av mig högklackarna som bokstavligt talat dödade mina fötter. Vi gick in och satte oss utmattat på soffan.
"Jag tycker att vi ska ta och bada! Det är faktiskt SOMMARLOV" Sa jag galet och de skratta.
"Okej vi gör det" Sa Chaz sen sprang alla upp för att byta om. Jag bytte om till en röd bikini och sprang ner för trappan och gjorde en stor bomb in i poolen när Chaz och Ryan log på solstålarna bredvid. De titta surt på mig och hoppa in precis efter mig och börja kittla mig och dra i mina ben undervattnet. Jag skratta medans jag åkte under vattnet. Jag klamra mig loss deras tag och börja hosta upp vatten. Ryan och Chaz bara skratta sen kom jag också me på det.

Okej inte så bra men hade ingen fantasi!!! SORRY! Och jag kan ta bort den om ni tycker så? Emh men kommentera gärna ändå!! Jag kan ta bort den OM NI VILL! Bara säg till! Och jag vill helst inte ha elaka kommentarer!!
LOVE U GUYS!/ Sara

SVAR PÅ TAL + UPDATE!

Fråga: Hur kan folk gilla det här?

Svar: Om du inte gillar det så läs inte? Folk kanske inte gillar din blogg men man vill ju inte säga det för då är man ju elak? Tack så himla mycket för din onödiga kommentar :/


Det här är den första hat kommentaren vi fått och vi eller jag tycker att det är helt enkelt dumt och onödigt! Och om ni inte gillar den här bloggen läs inte då eller skriv inte onödiga kommentarer!


Update: Har inte hunnit skriva idag men kommer nog en del ikväll eller snart men det är sommarlov HALLÅ?


LOVE U GUYS! Tack för alla SNÄLLA kommentarer.


LÄNKBYTE!

Snälla besök en underbar novell blogg!!! Den är jätte bra!!
http://fanficsjb.blogg.se/
http://fanficsjb.blogg.se/
http://fanficsjb.blogg.se/
http://fanficsjb.blogg.se/
http://fanficsjb.blogg.se/
CMON!!! :D LOVE U GUYS!

// Sara

REST IN PEACE!


I just need to say this....
REST IN PEACE MJ! You are a legend and u will always be.....


First step 2 forever- Kapitel 9

"GÅ HÄRIFRÅN UNG JÄVEL" Skrek hon och jag vände på klacken och gick upp på mitt rum med tårar i ögonen. Min egen mamma? Tårarna droppa ner och jag stängde dörren med en smäll. Jag drog fram min stora resväska och börja ösa ner saker jag behöver i den.  Jag tog min väska och min handväska och sprang tyst ner till hallen och drog på mig mina skor och sprang ut ur huset. Jag sprang genom den långa skogen och snart börja det regna. Tårarna och regent droppa ner för kinderna oh kläderna och tillslut kom jag fram till Chaz hus. Jag plinga på och han öppna med en förvånad min.


"Vad har hänt?" Fråga han förvånat. Jag snyfta till och trängde mig förbi han.
"Får jag bo här ett litet tag" Sa jag och torka bort en tår från kinden.
"Är det din mamma?" Fråga han och jag nicka. Han böjde sig fram och krama mig.
"Det kommer bli bra" Sa han och smekte min panna. "Och såklart att du får bo här" Fortsatte han.
"Tack" Han släppte mig och tog min väska och bar upp den till gäs rummet där jag förmodligen kommer få sova. Jag drog av mig jackan och tog av mig skorna slappt.
"Eh kan jag kanske få låna duschen?"
"Jadå det finns en i gästrummets badrum. Jag nicka och sprang snabbt uppför trappan och in i badrummet för att dusha.

När jag var färdig i duschen gick jag in i det stora röda gästrummet och öppna min resväska och drog ut ett par hot pants, linne och en hoodie. Jag drog på mig allt och titta mig själv i den stora spegeln. Jag gick ner för trappan och in i deras vardagsrum. Chaz titta uppför tvn och log.
"Melaine vad gör du här?" Fråga Chaz mamma som kom ut ur badrummet på nedervåningen.
"Emh asså...."
"Hon har lite problem hemma så hon fick bo här!" Sa Chaz snabbt och jag nicka med stämmande.
"Nämen gumman du får alltid komma och snacka med oss om det är nåt" Sa hon och la handen på min axel.
"Tack så mycket" Sa jag och log.
"Vill ni ha middag" Sa hon och gick mot köket och vi nicka. Hon skratta lite smått och började att göra mat. Vi satte oss i soffan och vi började titta på Americas Funniest home videos. Vi skrattade typ hela tiden och det gjorde vi tillochmed när det var reklam. Programmet avslutades och Chaz vände sig mot mig.
"Vad hände? Vad gjorde din mamma?" Sa han allvarligt. Jag titta ner på mina händer och tvekade lite smått! Ska jag berätta?
"Err.... Mamma hade druckit och börja skrika lite saker åt mig" Sa jag tyst. Jag vände upp huvudet och jag såg hur han gjorde en ledsen blick.
"Vad sa hon?"
"Hon skrek ung jävel gå härifrån" Sa ´jag och vände ner blicken igen.
"MAT" Ropa Mrs. Somers och vi gick mot köket och jag torka bort tåren som hade runnit ner för min kind. Jag satte mig på stolen bredvid Chaz medans Mrs. Somers skyffla upp mat på min tallrik.
"Tack" Sa jag och vänta tills de hade fått sin mat sen börja jag äta.

Efter maten började Chaz mobil ringa och han gick bort från köksbordet och börja hjälpa hans mamma med disken.
"Tack så mycket" Sa hon när vi var klara och jag log. Chaz kom in i rummet och log mot mig.
"Vad vill du göra?" Fråga han efter ett tag.
"Vi kan väl titta på film" Sa jag och slängde en snabb blick på klockan.
"Visst gå in och välj film på mitt rum och så fixar jag snacks! Jag gjorde som han sa och gick in hans rum och titta igenom filmerna på hans enorma film hylla. Jag drog ut den första Jackas filmen och nicka för mig själv.
"Den får det bli" Sa jag tyst för mig själv. JAg sprang nerför trappan och in i vardagsrummet där Chaz satt och vänta. På bordet var det full proppat med godis skålar och chips skålar.
"Nice" Sa jag och slängde mig i soffan. Chaz tog tag i filmen och satte in den i dvdn. Jag grappa tag om godisskålen och börja äta för fullt.

Okej jag vet lite kort men försökte verkligen för jag har haft så mycket... Men det är bättre än inget? LOVE U GUYS!! KOMMENTERA MYCKET! (Haft så dåligt med kommentarer skriver vi dåligt? Bara säga till! Och sprid gärna bloggen PLEASE? Nån som är sugen på länkbyte?)
//Skrivet av SARA

First step 2 forever- Kapitel 8

"Det är hur kul som hälst att se dig igen" sa han och kollade på mig. Jag kollade ner i marken och drog en hårslinga bakom örat "Det... det är kul att träffa dig också" sa jag och kollade upp på honom "..Men imorgon har du väll åkt igen och då var det ingen ide att vi ens träffade varandra" suckade jag med blicken på hans skor. Han la handen under min haka och löft upp den så jag var tvungen att kolla på honom. "det kommer jag inte,jag lovar det" sa han. "Idag gör du det men nästa dag är det inte så,jag vet det" sa jag och nickade lite svagt. Han skakade bara på huvudet.


"Jag är inte sån längre jag lovar" Sa han och jag sucka sorgset.
"Vi vet båda att det du är sån"
"Vi vet båda att du har fel" Jag flina.  Han tog min hand och vi börja gå mot stigen som sträckte sig genom staden. Han kollade på sig lite då och då och tillslut mötte han min blick. Jag log mot han och titta nervöst ner i marken.
"Jag fattar inte att jag kunde släppa dig" Sa han och tog upp mina haka med fingret. Han börja sjunga lite lågt på Next to you och log samtidigt mot mig.
"Baby everything i have is yours u will never go cold or hungry" Sjöng han och drog bort en hårslinga som klibbat fast sig i mitt ansikte. Han tog min andra hand och titta djupt in i mina ögon. Jag skaka på huvudet och skratta. Jag drog ut mina händer från hans och vi börja gå ¨på den långa stigen.
Dagen efter (Justins perspektiv)
Jag packa in sakerna som log kvar i gaderoben hos Mormor och stängde sedan den stora resväskan. Jag sucka för mig själv och satte mig på den lilla sängen med ett lila överkast som var kvar sen jag var liten. Jag titta på en lilla klockan som hängde över sängen den visade 12. Jag tog mina väskor och gick till hallen.
"Gubben vi kommer att hälsa på igen" Sa mamma och smekte min kind. Jag ställde ner väskorna på golvet och drog på mig mina skor. Jag hjälpte mamma ut med väskorna och in i bilen. När allt var klart satte jag mig där bak och drog fram mobilen och skicka ett sms till Chaz, Ryan och Mel.
Jag åker snart kom till flygplatsen om en halvtimme... //Justin :D
Jag tryckte på skicka och la ner mobilen i framfickan och tog upp min iphone och pressa in hörlurarna i örorna och satte på One bended Knee. Motorn startades och jag vila huvudet mot handen.
Melaines perspektiv.
Min mobil plinga till i handen och jag såg på displayen att Justin hade skicka ett sms.
Jag åker snart kom till flygplatsen om en halvtimme...//Justin :D
Mina andetag blev snabbare och jag sprang till hallen för att sätta på mig mina trånga coneverse. Jag tog min väska och sprang ut till min Mercedes. Jag satte mig i bilen och åkte mot Chaz hus för att berätta för de. Jag kom fram och plinga på dörren.
"hej" Sa Chaz glatt.
"Tja! Justin åker ttp nu följer ni med till flygplatsen?" Fråga jag stressat och Chaz nicka och drog på sig skorna.
"Jag ringer Ryan" Sa han när vi satt i bilen. Vi åkte och hämta Ryan sen bar det av till flygplatsen.

Väl framme sprang vi med rasande fart in på flygplatsen som nu var full med paparazzis och galna fans. Vi trängde oss förbi alla och tillslut såg vi Kenny.
"Kenny" Sa jag och han vände blicken mot oss och vinka in oss med tecken på att vi skulle komma. Vi gick snabbt fram och Justin såg oss plötsligt.
"Så ni kom?" Sa han med ett skratt medans Kenny ledde in oss i ett frånskilt rum. Vi kom anfådda in i rummet och jag satte mig på den lilla skinnsoffan som fanns i mitten av rummet. Justin satte sig bredvid mig.
"när åker du?" Fråga jag.
"Om en kvart typ" Sa han och titta på klockan. Jag nicka.

"Nu är det dags" Sa Justin när de ropa upp planet i högtalarna. Chaz och Ryan ställde sig upp och krama han.
"Vi kommer sakna dig bro! Lova att hälsa på igen" Sa Chaz med ett skratt.
"Såklart" Sa Justin och slog till han lätt i ryggen. Chaz och Ryan gick u ur rummet så att vi var ensama. Justin gick fram till mig och krama mig hårt.
"Justin lova att det inte blir så igen" Viska jag i hans öra.
"Jag lovar" Han släppte mig och titta in i mina ögon och det kändes som om jag sväva på moln. Jag tog bort min blick och gav han en sista kram sen var han borta....

Jag gick ut till Chaz och Ryan som stod tysta och vänta vid bilen. Jag låste upp bilen och de satte sig i den och jag började köra hem Chaz och Ryan.
Jag hängde upp bil nyckeln i nyckel skåpet och gick in i köket. Huset var tomt men lukten av sprit fanns kvar. Det stod några dussintal flaskor på köksön de var öppna och nästan tomma. Jag öppna kylskåpet som gav ifrån säg en äcklig lukt av mögel. Jag tog fram det halvfulla mjölk paketet och drack ur det. Jag ställde tillbaks de i kylskåpet och stängde dörren till den hårt. Jag hörde hur nån gick ner för trappan och jag titta upp. Där stod mamma med sitt blonda hår åt alla håll och en röd äcklig morgon rock.
"Gå härifrån" Väste hon och putta ut mig ur köket. Jag stod oc stirra på henne med halvöppen mun.
"GÅ HÄRIFRÅN UNG JÄVEL" Skrek hon och jag vände på klacken och gick upp på mitt rum med tårar i ögonen. Min egen mamma? Tårarna droppa ner och jag stängde dörren med en smäll. Jag drog fram min stora resväska och börja ösa ner saker jag behöver i den.  Jag tog min väska och min handväska och sprang tyst ner till hallen och drog på mig mina skor och sprang ut ur huset. Jag sprang genom den långa skogen och snart börja det regna. Tårarna och regent droppa ner för kinderna oh kläderna och tillslut kom jag fram till Chaz hus. Jag plinga på och han öppna med en förvånad min.

Bra eller? Jag tror att Wilma åkt nu men om hon har internet så kommer hon väl skriva lite! Men jag iallafall kvar! Och om det är så att jag också är borta nån  gång så tar jag in en gästbnloggare för tillfället bara! KOMMENTERA MYCKE NU!!! LOVE U GUYS //Sara

First step 2 forever- Kapitel 7

Jag slängde av mig jackan och gick glatt in i köket där olyckligtvis mamma satt med en vinflaska framför sig. Jag sucka och gick ut ur köket igen och sprang upp till mitt rum. Jag satte mig framför datan och kollade på Oceanup så att inget skvaller eller nåt hade kommit ut om mig och Justin. Jag pusta ut inget hade kommit ut men helt plötsligt kom en ruta fram. Jag hade fel
Jag hade helt och hållet fel. När sidan laddat klart såg jag vad det stod. Det var en bild på oss när vi hade kramats och som rubrik stod det "Melaine och Justin Bieber återförenade igen?" Jag drog en djup suck och läste hela texten. Ingenting som stod där stämde,absolut ingenting. Jag hatade verkligen skvaller och sånt. Jag kollade på min mobil och såg att jag hade ett nytt meddelande. Justin <3 stod det på skärmen. Varför hade jag skrivit ett hjärta efter igentligen? Jag gillade väll honom lite förut,inan han stack till Atlanta. "Komma ut och hitta på någonting?" stod det. Jag visste inte rikigt om jag ville det eller inte. På nått sätt ville jag träffa honom när han väl var här men o andra sidan ville jag inte träffa honom och kanske börja gilla honom igen när han ändå ska fortsätta sitt kändis liv som vanligt om bara några dagar. "Okej jag kommer,vart ska vi ses då?" Skrev jag tillsist. "Parken vid ditt hus" jag reste mig upp från stolen jag suttit på och öppnade garderoben och drog fram en rätt stor hodie och drog den över huvudet. Det var ju trots allt kväll och började nog bli rätt kallt.
Jag kollade lite snabbt in i köket och mamma satt kvar där,nu var vinflaskan halv tom,den var nog ny öppnat idag också. Jag suckade lite ledsamt,det gjorde ont att ha en mamma som mamma. Jag gick sen snabbt ut i hallen och stoppade fötterna i ett par ballerina skor och tog min skin jacka i handen sen öppnade jag dörren och stängde den snabbt efter mig.

Jag gick till parken där Justin sagt att vi skulle träffas. Det var inte mycket folk ute vid den här tiden på kvällen,så de skulle nog kanske inte komma någon och störa oss nu heller.
Jag gick lite igenom den gröna parken och kollade mig om ifall Justin var där någon stans men jag såg honom inte så jag slog mig ner på en park bänk och väntade på honom. Det var rätt fint här,allt var grönt, buskarna var fulla med blommor och knoppar och i nått enstaka träf växte äpplen. När jag var som mest försjunken i mina tankar kände jag att någon satte sig bredvid mig på bänken. En gammal gubbe med långt äckligt,grått skägg som var ungefär två decimeter långt och någon äcklig keps som säkert varit grön men som nu mer var brun. Hela han var sunkig och allmänt ofräch.
"Hej" sa han med en skrovlig gammal gubb röst. Jag svalde tungt,skulle han börja prata med mig nu också? tänk om han skulle kidnappa mig eller ännu värre våldtamig? Jag fick lätt sånna tankar när man var själv i någon park eller vad som helst och någon närmade sig en. "Hej... " svarade jag tillslut och sakta. "vilket fint hår du har" sa han och tog en slinga ur mitt hår med sina smutsiga fingrar. Snabbt stälde jag mig upp "emm..Jag måste gå" sa jag och då kom äntligen Justin gående mot oss. Jag sprang iväg till honom lite andfått "Vad är det?" sa han "Den där gubben är seriöst läskig" svarade jag och han kollade på han som satt där och flinade med sin tandlösa mun mot oss. Jag rös till regält. "Vi går härifrån" sa jag och började snabbt gå åt hållet Justin kommit från.

Vi bara gick runt lite,men inte i parken. "Det är hur kul som hälst att se dig igen" sa han och kollade på mig. Jag kollade ner i marken och drog en hårslinga bakom örat "Det... det är kul att träffa dig också" sa jag och kollade upp på honom "..Men imorgon har du väll åkt igen och då var det ingen ide att vi ens träffade varandra" suckade jag med blicken på hans skor. Han la handen under min haka och löft upp den så jag var tvungen att kolla på honom. "det kommer jag inte,jag lovar det" sa han. "Idag gör du det men nästa dag är det inte så,jag vet det" sa jag och nickade lite svagt. Han skakade bara på huvudet.
Första rikiga inlägget utav mig (Wilma) då! Hoppas ni gillade det. Som ursäkt till att jag inte skrivit någon hel del än är för att jag då fyller år idag och tog mig ändå tid till att skriva ett idag efter som att jag åker på semester imorgon och kommer ej inte kunna skriva om jag inte har internet då. Och de andra dagarna har jag bara haft fullt upp men det är ju SOMMAR! då ska man ha kul med kompisar,inte sitta och nörda framför datan!

KOMMENTERA!! och hoppas ni gillade delen!

First step 2 forever- Kapitel 6

Vi gick ut ur den stora flygplatsen och satte oss i en bil med tonade rutor. Jag satte mig längst bak och drog fram min Iphone och tittade lite smått på min bakgrundsbild. Det var jag och Melaine. Jag saknar henne enormt men jag gissar på att hon aldrig mer vill snacka med mig igen. Motorn startades och vi åkte i väg mot Mormor och Morfars hus.


Senare på dagen (Melaines Perspektiv)
Jag stängde skåpet med en suck och tog ett hårdare tag om väskan. Jag titta igen på mobilen och såg att jag hade fått ett sms.

Tja! Vi har en överraskning till dig kom till mitt hus om en kvart // Chaz ;P
Jag skratta och börja springa ut från skolan och mot hans hus. Jag stanna kvickt och pusta ut. Jag gick sista vägen och kom tillslut fram till huset. På parkeringen stod Chaz mammas stora bil och en svart bil med tonade rutor. Jag gick uppför gången till dörren och plinga på. Jag drog jackan hårdare om mig medans jag vänta på att nån skulle öppna.
"Heej" Sa Chaz glatt medans dörren öppnades knarrande.
"Hej" Svara jag och gick in i huset. Jag drog av mig jackan och knöt upp mina skor och slängde slarvigt iväg de på golvet. Jag pusta ut och gick in mot vardagsrummet. Jag satte mig ner i soffan medans jag hörde stolar glida mot golvet.
"Hej" Sa en låg röst bakom mig och jag vände mig om. Där stod en kille med brunt hår och hassel bruna ögon som jag väl kände igen. Justin Bieber.
"Justin?" Sa jag tyst. Han nicka och satte sig bredvid mig.
"Förlåt Mel " Jag ställde mig upp.
"Världens bästa överraskning" Väste jag och sprang ut till hallen och drog på mig skorna utan att knyta de och to mina saker och sprang ut.
"MEL" Ropa de efter mig och jag stanna kvickt upp och lät en tår rinna ner från min kind och fortsatte sedan springa.
Justins perspektiv.
Hon gick iväg... Jag drog på mig skorna och tog min skinnjacka i handen.
"Var ska du?" Fråga Ryan snabbt.
"jag skal eta efter Mel" Sa jag och sprang ut genom dörren och sprang mot det hållet Melaine drog åt. Jag sprang efter henne medans tårarna i ögonen letade sig ner för min kind. Jag såg henne med en skymt vid en bänk vi havet. Hon hade händerna i ansiktet medans jag såg hur tårarna droppa ner. Jag sprang försiktigt mot henne. Jag satte mig bredvid henne och hon titta upp. Hon skulle precis resa sig upp för att springa iväg men jag tog tag i hennes arm.
"Justin försök inte" Sa hon argt.
"Jag vet att du är arg! Jag vet inte varför det blev så här!"
"Du vet inte?"
"Asså jag vet men jag hade så mycket och sen bara..."
"Och sen glömde du bort mig?"
"Nej verkligen inte! Men jag hann bara inte!"
"Men hur hann du smsa halva skolan då" Jag sucka och drog ner henne på bänken.
"Jag försökte smsa dig men du svara aldrig"
"Såklart jag inte gjorde för du svara jú inte på mina sms!"
"Men förlåt snälla! Du är den bästa kompisen man kan ha och jag har gjort ett misstag" Hon luta ner huvudet i marken. Hon sucka djupt och titta in i mina ögon och böjde sig fram och gav mig en kram.
"Jag har saknat dig Justin"
"Jag har saknat dig" Sa jag och log för mig själv och hon släppte mig.
"Förlåt om jag inte svara på dina sms" Sa hon.
"Nej förlåt mig" Hon nicka och luta sig bak. Vi titta ut på vattnet och jag såg hur hon log lite för sig själv.


"Hallå vad gör ni här?" Sa nån bakom oss och vi ryckte till och titta bak samtidigt. Där stod Chaz och Ryan och garva. Melaine fnös med ett skratt.
"Den riktiga frågan är vad gör ni här?" Sa jag och de skratta.
"Vi leta ju efter er! Men nu när ni verkar kommit överrens så kan vi väl njuta av att det är skolavslutning imorgon och att sen har vi all tid tillsammans" Sa Ryan töntigt och alla brast ut till skratt och efter ett tag kom Ryan in på det också. Vi drog oss upp från bänken och börja gå mot Chaz hus. Men såklart hade jag glömt bort att jag var världskänd....
Paparazzina ställde sig runt oss medans vi försökte dra oss hemmåt och jag såg paniken i Melaines ögon.
"förlåt" Viska jag i hennes öra.
"Jag tror jag drar hem" Sa hon och gav oss varsin kram och sen sprang hon hem.
Melaines perspektiv.
Jag slängde av mig jackan och gick glatt in i köket där olyckligtvis mamma satt med en vinflaska framför sig. Jag sucka och gick ut ur köket igen och sprang upp till mitt rum. Jag satte mig framför datan och kollade på Oceanup så att inget skvaller eller nåt hade kommit ut om mig och Justin. Jag pusta ut inget hade kommit ut men helt plötsligt kom en ruta fram. Jag hade fel

Asså det blev korta delar idag tyvärr :( Men KOMMENTERA mycke för vi haft jätte dålig statistik och jätte dåligt med kommentarer!!
LOVE U GUYS // Sara

First step 2 forever- Kapitel 5

"Hej gumman" sa hon och gick in.
"hej" sa jag och snurrade runt stolen så jag kollade på henne.
"vad gör du? Har du inga läxor eller något?"
"nej,gjorde dom igår" svarade jag.
"Okej men jag åker till jobbet nu,jag kommer hem runt 3 i natt" sa han 
"Okej hejdå" sa jag och log lite mot henne.


(Nutid! Melaines perspektiv)
Jag la dagboken på nattduksbordet och släckte lampan över sängen och blundade. Tankarna surra omkring i mitt huvud. De sista orden Justin sa till mig Jag har fått ett skivkontrakt och måste flytta till Atlanta!  Varje gång jag tänker på det ögonblicket så skaver det till i hjärtat. Han övergav mig utan att ringa eller smsa fast han lovat.
Sömnen tog över!

Han kom emot mig. Kniven var riktad mot mitt huvud. Han gick närmare och närmare. Han smekte min kind och garva högt. Kniven snudda min panna jag gick bakåt men en vägg hindra mig jag klammra fast mig mot väggen
och blunda hårt medans killen kom närmare och närmare och han.....

Jag vakna med ett ryck. Tack och lov bara en dröm. Jag pusta ut och tog handen på pannan som var helt blöt av svett.Jag tog tag i väckarklockan bredvid mig och hindrade den från att ringa. Jag ställde mig upp och börja gå mot mitt badrum.

Jag satte på mig ett par stuprörs jeans och en sval skjorta med ett vitt linne under. Jag drog över några halsband och drog håret åt sidan. Jag titta mig i spegeln och nicka och tog upp min Louis vitton väska och satte den i armvecket. Jag sprang ner för trappan och in i köket där mamma satt med en kopp kaffe i handen.
"Godmorgon" Sa hon trött och sucka. Jag tog ett äpple som log i korgen och gav mamma en blick och gick till hallen och drog på mig skorna. Så här är mamma nu för tiden! tråkig! Jobbig! Plus att hon har alkohol problem. Sen Steven lämna henne förra året gick allt under hon förlora sitt jobb och förut såg hon ut som en prinsessa men nu ser hon ful och helt enkelt äcklig ut. Jag tog ett steg ut och börja gå mot busshållplatsen. Bussen körde in mot mig och stannade bara någon meter framför mig. Jag gick på bussen med stirrande blickar i ryggen så här har det vart ända sen Justin sflytta att alla stirra på mig men nu var det mer än vanligt. jga gick längst bak i bussen och satte mig lutad mot fönstret med mobilen framför mig. Jag logga in på Facebook och gick för skojs skull in på Justins profil. Men det var ett misstag
Im on my way to Stratford! Missing my friends and family specially one person im sorry M. M? Melaine? Nej det kunde inte vara jag det kanske är någon av hans killkompisar. Jag sucka och la mobilen i fickan. Varför måste han komma? Jag vill inte träffa han igen.
Justins perspektiv.
Kenny tog min arm och hjälpte mig genom folkmassan. Alla skrek och det pep liksom i örona. Jag vinka åt några tjejer och de blev galna och börja springa fram och drog i min arm men två till vakter kom och tog tjejerna. Vi gick ut ur den stora föygplatsen och satte oss i en bil med tonade rutor. Jag satte mig längst bak och drog fram min Iphone och tittade lite smått på min bakgrundsbild. Det var jag och Melaine. Jag saknar henne enormt men jag gissar på att hon aldrig mer vill snacka med mig igen. Motorn startades och vi åkte i väg mot Mormor och Morfars hus.


Var den bra? I hope so! Förra delen var lite kort men först hade jag skrivit lite och sen efter videon så hade Wilma skrivit lite! Visst skriver Wilma bra? Men iallafall den blev lite kort men om jag skulle skriva mer skulle den bara bli förstörd!! :))! Jag såg att nån ville ha nutid och nu är det nutid i novellen så ja Varsågod!! Kom ihåg att gratta Wilma!!

First step 2 forever- Kapitel 4

"Då måste vi fixa en åt dig" Sa han och gick in på Facebooks startsida. Han tryckte på ny användare och jag fick skriva in lite uppgifter och till slut var Melaine Smiths profil klar! Han fixade lite vänner och sen gick han in på sin facebook och bekräftade vänförfrågan. Han lärde mig lite saker om Facebook och sen gick vi ut och hoppa stutsmatta på hans tomt.Jag kollade lite snabbt på klockan. Halv fem! Jag suckade.
"Justin jag måste gå" Sa jag och han nicka lite lågt.
"Okej men vi syns imorn" Sa han och gav mig en snabb kram och jag hoppa ner från studsmattan. Jag gick till hallen och drog på mig skorna börja gå hemmåt med väskan på axeln.

"Hemma" Ropade jag när jag kom in i huset. Jag drog av mig skorna och la väskan till golvet och hoppade glatt till köket där mamma och Steven satt.
"Hejsan gumman! Har du haft det bra?" Fråga mamma och jag nickade. Jag satte mig bredvid Steven som satt och läste i en tidning.
"Har ni redan ätit middag?" fråga jag.
"Ja vi trodde du ätit där?" Jag skaka på huvudet. Mamma gick till spisen och hämta en kastrull och hällde upp pasta och tomatsås på tallriken.

Jag gick upp på mitt rum och satte mig vid datan. Jag kollade igenom min mejl och tillslut öppnade jag det Amanda skickat.
Hej jag hittade nyss ett klipp på en kille som bor i Stratford kolla på videon han är FANTASTISK!


På slutet av videon hade ja mina händer i ansiktet. Jag kollade på hur många visningar det var på sidan av videon 200 000 st.
Jag hade aldrig hört på när Justin sjungit,visseligen hade jag inte känt honom specielt länge. Men han var fantastisk! Och så många tittar han hade också. Jag skrev ett svar till Amanda
Hej! Shit vad duktig han var! Och vet du vad,han går i min skola. 
Jag stängde sen av datorn och slog ner skärmen. Jag åkte runt lite på skrivbords stolen i rummet och åkte fram till fönstret och kollade ut. Det var rätt bra utsikt här ifrån mitt rum. Mitt rum var på högsta våningen om man inte räknar med vinden,men det var ju bara två våningar så.. 
Jag satt lutad mot fönstret och bara kollade ut ett tag och tänkte på allt möjligt,jag väcktes ur mina tankar när mamma öppnade dörren.
"Hej gumman" sa hon och gick in.
"hej" sa jag och snurrade runt stolen så jag kollade på henne.
"vad gör du? Har du inga läxor eller något?"
"nej,gjorde dom igår" svarade jag.
"Okej men jag åker till jobbet nu,jag kommer hem runt 3 i natt" sa han 
"Okej hejdå" sa jag och log lite mot henne.

Vad tycker ni?
Den här delen var skriven av både Wilma och Sara :) Lite kort kanske? YES but how cares!


GRATTIS!

Hej hej! Idag är det nog bara jag som skirver här för Wilma fyller år :D! GRATTIS!! Så jag håller på och skriver början på ett kapitel NU!
LOVE U!


GLADMIDSOMMAR!

Hej hej! GLAD MIDSOMMAR kära läsare! Jag (Sara) kommer vara på en kompis land hla dan och hinner inte skriva :( Jag vet inte om Wilma men nu är det ju midsommar och jag måste få den fritiden! Och så vill jag säga förlåt för igår men jag mådde verkligen inte bra igår :( Men jaja ni får läsa om delarna igen och vänta tills imorn för då kommer de nog 2-3 stycken!!
LOVE U GUYS! Tack förstödet!

First step 2 forever- Kapitel 3

"Mel" Ropa Justin och kom fram springande till mig med Chaz och Ryan på släp. De satte sig bredvid mig och Chaz log stort.
"Ska du inte vara med?" Fråga Ryan och Justin sucka.
"Hon är ny hon visste ju inte att vi hade gympa!" Sa Justin irriterat. Mer och mer elever från klassen strömma in.
"Chaz, Ryan, Justin kom hit" Skrek idrotts läraren Mr. Anderson och killarna sprang iväg.


Lektionen tog kvickt slut och jag gick in i tjejernas omklädningsrum igen för att hämta skorna. Tjejen med det långa svarta håret gav mig en kall blick medans jag gick förbi. Jag tog upp skorna och satte mig på en bänk och drog på mig de.
"Du Melaine?" Jag vände upp huvudet och hon fån log lite. Jag fnös och gick iväg utfrån oklädningsrummet. Vad är tjejens problem? Jag gick upp i den stora byggnaden och gick in i musik salen. Jag satte mig lungt ner på en stol medans musikläraren Mrs. Collin steg in i rummet med sina röriga papper i händerna. Jag såg hur Justin och killarna kom in genom dörren. Justin satte sig bredvid mig och log.
"Vad är det?"
"Nee inget" Svara jag kvickt.
"Man ser att det är nåt?"
"Nej men det är bara tjejerna inget speciellt"
"Du är inte den enda första eleven som vart med om det här! Många har slutat pågrund av tjejerna speciellt för Britney"
"Vem är Britney?"
"Hon har typ svart långt hår!" Sa han och ryckte på axlarna.
"Jaha hon" Sa jag lågt.  Lekionen börja och det var faktiskt riktigt kul. I min förra skola så hade vi inte så här roligt.Senare......
"Mel" Sa Justin som kom springandes efter mig. Jag öppna mitt skåp medans jag titta på han som sprang genom korridoren. Han kom flåsandes fram till mig och lutade sig mot skåpen.
"Vill du följa med mig hem idag?" fråga han och log förväntansfullt.
"Ja visst! Jag ska bara göra en liten sak först" Sa jag och drog fram min väska och tog upp mobilen och slog in mammas nummer.
"Cheryl?" Svara hon.
"Hej mamma"
"Heej gumman"
"Du får jag följa med en kompis hem?"
"Jadå men nu måste jag gå ha det så kul gumman puss"
"Puss"
Jag la på luren och nicka mot Justin.
"Bra" Sa han glatt och jag tog på mig min väska och vi gick ut från skolan. Vi börja gå mot hans hus som låg ganska nära skolan. När vi väl var framme så var det ett ganska stort tegel hus. Inte lika stort som mitt hus men stort. Justin låste upp dörren och vi gick in. Jag drog av mig skorna och hängde prydligt upp min väska på en krok på väggen. Vi gick in i huset och en kvinna med brunt hår och bruna ögon kom ut ur köket.
"Hej Justin" Sa hon och krama han. Hon titta nyfiket på mig och log.
"Är du möjligt vis Melaine?" Fråga hon.
"Ja haha"
"Vad kul och träffa dig Justin har pratat så mycket om dig! Jag är Justins mamma Pattie" Sa hon och log. Jag log tillbaks och Justin sucka.
"Kom nu" Sa han och drog upp mig uppför trappan och in i hans rum.
"Snyggt rum" Sa jag och satte mig på hans säng som var klädd av ett stort blått överkast.
"Tack" Sa han lågt och drog fram datorn.
"Vill du gå in på din facebook eller nåt?"
"Jag har inget sånt jag har bara msn!"
"Har du inte facebook?" Fråga han förvånat.
"Nej?"
"Då måste vi fixa en åt dig" Sa han och gick in på Facebooks startsida. Han tryckte på ny användare och jag fick skriva in lite uppgifter och till slut var Melaine Smiths profil klar! Han fixade lite vänner och sen gick han in på sin facebook och bekräftade vänförfrågan. Han lärde mig lite saker om Facebook och sen gick vi ut och hoppa stutsmatta på hans tomt.

Asså jag hoppas den var bra men jag hinner inte skriva mer! Det är jag (sara) som skrivit delen för jag tänkte att om jag skriver nu på morgonen så kan Wilma skriva på kvällen!! KOMMENTERA LOVE U GUYS!! :)

First step 2 forever- Kapitel 2

"hej" Sa mammas pojkvän Steven och log.
"Hej" Sa jag glatt och tog av mig mina röda converse. Jag gick in i vårt stora hus och sprang upp till rummet. Jag satte mig framför min data och skrev in mitt lösenord. Jag tryckte upp msn och en pratruta kom genast upp.(Kursiv Melanie och vanligt hennes kompis Amanda!)

-
Heej :)
- Hej sötnoz <3
-Går det bra eller? Träffat nån?
-Är det de enda du tänker på? lol
- Jaja men på allvar?
-Asså jag har fått en kompis men har inte träffat "nån"
- Jasså? Men jag måste gå nu pappa ropar!Älskar dig :*
-Älskar dig mer :*

Konversitation avslutades och jag stängde igen datorn.
"Så gick det bra idag?" fråga Steven och satte sig bredvid mig i soffan.
"Det gick väl rätt så bra" Sa jag och drog upp fötterna i soffan. Han nicka. Okej ni kanske inte fattar varför jag gillar min styvpappa? Men Steven är rätt okej. Min riktiga pappa har aldrig varit här för mig men Steven har verkligen vart här i vått och torrt. Han tog händerna bakom huvudet och luta sig bak. Han drog en djup lycklig suck. Jag hörde hur nyckellåset i dörren vreds om och både jag och Steven vände oss om.
"Hej" Sa mamma glatt och hängde upp sin jacka på kroken. Hon gick in i vardagsrummet medans hennes klackar hördes högt mot golvet. Jag ställde mig upp och gav mamma en kram.
"Gick det bra i skolan?" Fråga hon och log.
"Ja hyfsat" Hon log igen och gick fram till Steven och gav han en puss på kinde. Jag titta äcklat bort och gick uppför trappan och in i mitt rum. Jag öppnade dörren till min walk in closet och log stort och drog handen genom kläderna som hängde på galgarna.


*RIING RIING*
"Oh my gosh" Sa jag trött och sträckte fram handen och slog av väckar klockan. Med hjälp av mina skakiga armar drog jag mig upp ur sängen och in i duschen. När jag var färdig tvättad drog jag handduken runt mig och gjorde mina vanliga morgon rutiner.

Jag kladda på mig lite mascara och la den sedan nöjt ner i lådan med smink. Jag sprang fram till min walk in closet och drog fram ett par midje shorts och en söt topp. Jag titta mig i spegeln och tog min väska i armvecket och gick ner till köket.
"Godmorgon" Sa jag och satte mig på stolen bredvid mamma.
"Varför på så bra humör" Sa mamma förvånat och en bild på Justin blixtra genom mitt huvud som svar.
"Får man inte vara glad?" Svara jag snabbt och hon skratta och nicka. Jag tog en macka och bredde på lite smör oh hällde upp mjölk i ett glas.

Jag drog på mig mina skor och tog väskan som log vid dörr öppningen.
"Jag går nu!" ropa jag och fick ett snabbt svar som likande ett Okej. Jag gick ut ur vårt stora hus och börja springa mot busshållsplatsen. Jag luta mig mot stolpen som stod där och lutade snett på vägen. Bussen åkte in mot mig och stannade framför mig. Dörrarna vreds upp och jag gick på bussen. Jag gick genom den långa korridoren med elever som stirra på mig.
"Melanie?" Ropa nån där bak och jag såg Justins ansikte sticka fram bakom en stol. Jag gick glatt fram till han och han maka lite på sig och jag satte mig bredvid han. Två killar framför oss stack fram huvuden övanför sina säten och stirra på mig.
"Oh justdet det här är mina kompisar Chaz och Ryan" Sa han och log mot killarna. Chaz hade brunt hår och var hanska lik Justin i ögonen och den andra hade kort blont hår. De satte sig ner på sina säten igen med en duns och bussen starta efter lång väntetid. Jag la min väska i famnen och pilla med fransarna som hängde ner. Justin stirra  ut genom fönstret men titta genast på mig och gjorde sin hairflip.
Justins perspektiv.
Jag titta på Melaine som log lite smått mot mig. Hennes mörk gröna ögon lyste upp. Hon var söt fast jag kan inte tänka mig henne mer än en vän. Förresten jag träffa henne igår.
Bussen stanna och vi gick av.
"Vad har vi för lektion?" Fråga jag och Melaine titta igenom sina pappar.
"Gympa" Sa hon och sucka.
"Varför suckar du det är kul"
"Ja men det är två problem det första: Att jag suger på idrott för det andra: Jag har inga gympakläder med mig" Sa hon och drog en lång suck.
"Du suger nog inte" Sa Chaz och dunka henne i ryggen. Hon skratta lite små gulligt. Vi börja gå mot idrotts salen och när vi väl kom fram gick vi skillda vägar.Hon in på tjejernas och vi in till killarnas.
Melaines perspektiv.
Jag gick in i det stora omklädnings rummet och tjejerna stirra på mig. Jag vände ner huvudet mot marken och börja gå mot dörren som ledde in till gympasalen.
"Och var ska du gå?" fråga en tjej kaxigt och jag vände mig om.
"Jag ska in till gympasalen" Sa jag och hon slängde med sitt långa svarta hår. Hon gjorde en sur min mot mig och vände ryggen åt mig. Jag gick in till gympasalen och gick till läraren.
"Hej" Sa jag och han vände sig om.
"Hejsan är du Melaine?"
"Ja"
"Välkommen jag är Mr. Anderson"
"Tack så mycket men jag visste inte att det var gympa idag så jag har inget ombyte med mig"
"Det är lungt du kan sätta dig där borta och titta på" Sa han och peka på en bänk som följde vägen genom halva salen. Jag nicka och gick bort och satte mig.
"Mel" Ropa Justin och kom fram springande till mig med Chaz och Ryan på släp. De satte sig bredvid mig och Chaz log stort.
"Ska du inte vara med?" Fråga Ryan och Justin sucka.
"Hon är ny hon visste ju inte att vi hade gympa!" Sa Justin irriterat. Mer och mer elever från klassen strömma in.
"Chaz, Ryan, Justin kom hit" Skrek idrotts läraren Mr. Anderson och killarna sprang iväg.

Hej jag hinner tyvärr inte skriva mer än så men jag hoppas det var bra?
LOVE// SARA!
KOMMENTERA MYCKE LOVE U GUYS!
Klockan 10 eller innan eller efter!

Heej! Jag ska till Stockholm nu och det tar högst en timma! Så det kommer kanske komma en del vid 10 :/ Wilma kunde inte skriva idag men hon skriver väl del 3 imorn! Sen så ska hon åka nånstans i 4 veckor påsöndag så då är jag kvar här... Men somsagt är det Sommarlov och vi kommer vara lite överallt men jag och Wilma ska försöka uppdatera så gott vi kan! En fråga till er om ni vet varför det står att man inte har några besökar FAST man haft kommentarer? Jaja men sprid gärna bloggen! Sugen på länkbyte? Kontakta oss via kommentar eller genom biebernoveller@live.se så svarar vi så snabbt vi kan!
Peace // Sara

First step 2 forever- Kapitel 1


Kära dagbok.
Idag så är jag 17 år och det var ungefär 4 år sen jag träffa Justin. Den dagen var perfekt. Men allt förändrades Han förändrades.

Tillbakaspolning 2007 23 augusti.
Magen blev mer och mer pirrig medans jag gick genom den tysta korridoren. Jag titta ner på mina klumpiga ben som gick fram genom korridoren. Jag ramla mot marken med en duns.
"Ajj" Utbrast jag.
"Oj förlåt" Sa en kille och hjälpte mig upp från det kalla golvet. Jag ställde mig upp och borsta bort smutsen från brallorna.
"Tack" Sa jag lågt och böjde mig ner för att ta upp papprerna. Jag räta på mig och log mot killen och mötte hans hassel bruna ögon. Han log tillbaks.
"Är du ny här?"
"Aaa"
"Okej vilken klass ska du till?" Jag bläddra genom papprerna och drog upp den som log i mitten.
"7C"
"Oh det är min klass! Kom" Sa han och börja gå i motsat håll och drog mig mot en stor vit dörr.
"Förresten vad heter du" Sa han och la handen på dörrhandtaget.
"Melanie"
"Jag är Justin"Sa han och tryckte sedan på handtaget och dörren öppnades. Läraren stirra strängt på Justin som stod i dörröppningen.
"Förlåt för att jag kom försent men jag visa Melanie vägen till klass rummet" Sa han och maka lite på sig så att läraren kunde se mig.
"Jaha okej! Så det är du som är Melanie Smith?" Fråga läraren med en liten uppmuntrande röst. Jag nicka.
"Välkommen till Stratford Melanie! Här har du din engelska bok och så kan du och Justin sätta er där" Sa han och gav mig engelska boken och peka på ett par platser i mitten av klassrummet. Jag nicka och gick efter Justin till platserna.
"Slå upp sida 89 och läs tyst till sida 96" Sa läraren som hette Mr. Thomas Justin hade sagt att han hette det iallafall. Jag slog upp sidan i boken och drog bak en hårslinga som klibbat fast sig i ansiktet och börja läsa.

Långa visaren stannade på tolvan och det ringde ut. Jag drog upp väskan över axlen och stoppa ner papprerna och boken i väskan.
"Justin du kan väl vara snäll att visa Melanie runt?" Fråga Mr. Thomas när de andra elevrna snabbt som ögat gått ut i klassrummet.
"Absoulut" Svara Justin med ett leénde.  Vi gick ut ur klassrummet och jag sprang till mitt skåp och la in böckerna. Justin kom snabbt efter och drog i mig.
"Kom igen så går vi" Sa han och jag stängde skåpet och gick efter han.


"Och här är matsalen!" Sa han och pusta ut och satte sig på bänken utanför. Jag satte mig bredvid han och log stort.
"Tack för att du ville visa mig runt"
"Inga problem! Skit också Religon lektionen börjar nu" Sa han och ställde sig uppkvickt och vi böra springa mot lektions salen.


Lite senare på dagen.
Jag gav Justin mitt telefon nummer och gav han en kram och begav mig hemmåt.
"Hemma" Sajag och drog av mig skinnjackan.
"hej" Sa mammas pojkvän Steven och log.
"Hej" Sa jag glatt och tog av mig mina röda converse. Jag gick in i vårt stora hus och sprang  till vardagsrummet. Jag satte mig framför min data och skrev in mitt lösenord. Jag tryckte upp msn och en pretruta kom genast upp.

Hoppas första delen var bra! Om ni undrar varför jag gjorde om den var för att jag inte fick nån response på den jag hade skrivit först..... Egentligen bestämde jag och Wilma inte att vi skulle skriva så här så om hon blir arg tar jag bort denna!! :) LOVE U GUYS KOMMENTERA!!

Ny design!

Ja nu är designen färdig!! Vad tycker ni? Tyvärr kunde inte bloglovin eller blogresponse komma med i designen men jag kommer lägga till bloglovin vi länkarna och blogresponse också! hihi! JAG ÄLSKAR DEISGNEN DO U? KOMMENTERA!

VI ÄR TVÅ STYCKEN!

Hej hej jag vill bara säga att det är en tjej som heter Wilma som ska skriva här med mig! :) Så det första kapitlet kommer nog imorn men håll utkik!

Välkommen till min nya blogg!


FREE DESIGN BY
JUSTINBSTORIES